Baggrund og pressebilleder

Musical Dream Machine er en kollektion af digte og kortprosa om musikkens væsen og betydning i tilværelsen med inddragelse af både skrift, illustrationer og lyd.

Forside, med kantChristian Munch-Hansen har ladet sig inspirere af samtidsmusik fra det progressive pladeselskab og musikerkollektiv ILK (Independent Label København).  Det har affødt en række vildtvoksende tekster, godt hjulpet på vej af Mark Solborgs grafisk markante illustrationer og den tilhørende musik, der understreger billedet af en bog, nøje gennemarbejdet i form og indhold.

Hver bog er udstyret med en download-kode, der giver adgang til en fyldig samling musik, performet af fremstående danske og udenlandske musikere bl.a. Jacob Anderskov, Kresten Osgood, Søren Kjærgaard, Simon Toldam, Little Red Suitcase, Mark Solborg, Lotte Anker, Han Bennink, Herb Robertson og Paul Bley.

Christian Munch-Hansen (født 1969) er forfatter, musikskribent, cand mag og underviser, freelance jazzkritiker ved dagbladet Politiken (tidligere Information) og rost bidragyder til flere musikbøger. Musical Dream Machine er hans første digterværk.

MUSICAL DREAM MACHINE
Udgivet maj 2014 på  forlaget MONKedition i samarbejde med ILK.
64 sider i kvalitetspapir og pap, garnhæftet og illustreret af Mark Solborg.
Med bogen følger download-kode til fyldig musik-kompilation fra ILK.
Vejl. pris: 169 kr.

PRESSEBILLEDER

Christian Munch-Hansen - S/H

Christian Presse 1, JPEG, 12,7 Mb Foto: Nete Koch

IMG_0762_low

Christian Presse1, JPEG, 11 Mb Foto: Nete Koch

Christian Presse3, JPEG, 7 Mb Foto: Morten F. Hansen

Forside af Musical Dream Machine

Forside af Musical Dream Machine, JPEG, 500 Kb